Specialfremstillede

Anatomiske modeller

Anatomiske modeller har eksisteret i århundreder, lige fra voksmodeller og papirmodeller fra Da vinci’s tid til topmoderne 3D printede modeller i vores. Uanset hvor meget software og hvor mange mobile apps om anatomi der udvikles, går fysiske anatomiske modeller aldrig af mode. Den altid synlige tilstedeværelse på bordet eller hylden, sammen med den tangible oplevelse af at røre og føle kan ikke overgås af læring på en skærm.

Fra tanke til prototype til produktion, er målet altid et unikt pædagogisk redskab som vores kunder kan få stor glæde af i deres arbejde. Vi arbejder både med 3D modellering af komplekse strukturer til klassisk støbeformsproduktion af mere simple strukturer. Vi beskriver, skitserer, tegner, prototypefremstiller og masseproducerer i samarbejde med 3D grafikere, dygtige illustratorer, læger og fagspecialister indenfor den bedste produktionsmetode. Det er så fantastisk at kunne vælge mandskab og produktionsmetode efter hvem og hvad egner sig bedst til det aktuelle projekt. Det sikrer en høj faglighed og kvalitet af det færdige produkt hver gang.

Vi gør tingene rigtigt

Hos Birksø Anatomi,  er vi alle drevet af et ønske om gøre tingene rigtigt. Du kan derfor forvente personligt engagement, arbejdsomhed og faglig stolthed fra alle, som bliver involveret i dit projekt.

Originalt design

Vi producerer originale produkter. Hos os kommer vi op med vores egne geniale designs, som lever op til dine forventninger og gerne mere til. Vi lægger kreativitet, nytænkning og kundens og brugerens behov til grund for vores designs.

Vi tænker på fremtiden

Hos Birksø Anatomi, arbejder vi for mere end bare løn for udført arbejde. Vi arbejder for at sætte et præg på denne branche, ved at skabe produkter som vi selv og vores kunder er glade og stolte af at benytte. Vi arbejder for at levere et gennemtænkt produkt – et produkt der også får dig til at vælge os igen til dit næste projekt.

Phadia

Efter kontakt til eAnatomi lykkedes det eAnatomi, på fineste vis, at få fremtryllet en fantastisk flot model af en peanut (hele bælgfrugten) som indeholdt de funktioner vi gerne ville have. Vi ville gerne have den kunne åbnes i flere lag for at eksemplificerer vores budskab omkring vores nye allergi diagnostiske produkter.

Anders Blom Jensen

Alting starter med et ønske

Ofte begynder et projekt ud fra et ønske om et produkt eller understøttende værktøj, som ikke eksisterer i forvejen. Vi går derfor i dybden med det ønske og undersøger alle muligheder for at opfylde det. I denne proces er forventningsafstemning om detaljer, udformning, budget samt funktionalitet og tidsramme afgørende.

Når målet for opgaven er fastlagt og under hvilke forudsætninger vi skal nå det, sætter vi alle kræfter ind på at komme i mål. I ethvert projekt indkalder vi de kompetencer som er nødvendige for at løse opgaven. Det kan være specialkonsulenter fra lægeverdenen, grafikere, designere m.fl. Dernæst starter den kreative proces. Processen er ofte intens og spændende, fordi vi hyppigt kommer frem til flere forskellige løsningsforslag, hvoraf de bedste præsenteres for kunden.

De første streger tegnes.

De bedste løsningsforslag bliver skitseret, så de kan præsenteres of forklares visuelt. I denne fase er det muligt at tilpasse skitseringen og få lavet de ændringer der evt. måtte være, for at opnå enighed inden det videre forløb.

Ofte præsentere flere forskellige løsningsforslag og de forslag, som ikke vælges, gemmes i vores designkartotek til senere inspiration.

Fra skitse til fysisk model.

Den valgte produktionsmetode kan være alt fra 3D print til klassiske støbeformsproduktion. Prototypefremstillingen sker på baggrund af den valgte produktionsmetode og har til formål at afklare det endelige design i dets fysiske form. Prototypen skal godkendes endeligt, før næste skridt i processen finder sted.

Prototypen vil ofte blive leveret uden logotryk på modellen. Ved behov for kundelogo tilbyder vi ofte et større udvalg af forskellige størrelser af printede kundelogoer, således at placering på modellen kan bestemmes ud fra gældende regler om markedsføring. Når placeringen af logoet er fastlagt, bliver det rigtige tryk inkluderet i produktionen.

Sidste skridt inden produktion.

Prototypen er sidste og endelige skridt inden produktionen. Derfor er det vigtigt at alle evt. småjusteringer aftales og sættes ind i produktionsplanen.

Når alt er afklaret og godkendt, er vi klar til produktion.

Produktion og levering

Når alt er klar, sætter vi produktionen i gang. Leveringstiden afhænger af mængde og type af vare. Normalt pakkes alle modeller i individuelle kasser evt. med ønsket mærkning på hver af dem. Det er dog muligt at levere modellerne som det er ønsket.

Vi laver stikprøvekontrol af de de anatomiske modeller, før de leveres til den ønskede adresse. Projektet afsluttes og vi følger ofte op på kundens erfaringer noget tid efter levering, for at høre mere om hvordan det er gået.


Alle produkter kan brandes så netop dit budskab og logo er tydeligt for modtageren. Vores produkter er designet til at blive brugt og skabe glæde hos modtageren. Derfor forventer vi altid en lang levetid på vores produkter og samme årsag skal afsendere være tydelig. Vi aftaler størrelse, placering og udformning af din branding i designprocessen, så din identitet er tydelig.

Så tøv ikke med at ringe, skrive eller komme forbi til et møde. Vi glæder os til at høre fra dig.