Æstetiske produkter til dit hjem og arbejde

Birksø Anatomi – er en specialiseret nichevirksomhed, som udvikler originale anatomiske produkter, til undervisningsbrug. Med over 12 års erfaring fra køb, salg og udvikling af anatomiske undervisningsmaterialer er vi højt specialiseret.

Med en lang række kunder indenfor medicinalindustrien samt reklamebranchen har vi igennem tiden stået for innovativ nytænkning indenfor anatomiske modeller og anatomiske plakater og arbejder fortsat uafhængigt på selvstændige projekter. Målet er altid at skabe et pædagogisk og originalt produkt.

Birksø Anatomi udgør, sammen med vores online salgskanal eAnatomi, vores samlede virksomhed. Hvor eAnatomi fokusere på import, salg og distribution af salgsklar varer, til alle kundegrupper i Skandinavien, står Birksø Anatomi for specialudvikling og originale produktkoncepter. Birksø Anatomi udvikler nye produkter til bl.a. patientvejledning, anatomiundervisning samt markedsføringsredskaber til virksomheder. Flere produkter kommer senere til salg via eAnatomi.

Vores produkter er originale og bygger på indsigt, kreativitet og nytænkning og et specifikt behov hos målgruppen.

Hos os er fokus udelukkende på den kreative proces, originale tanke og kvalitetsbevidste produktion. Med erfaringerne fra eAnatomi, samt et netværk af specialister indenfor lægevidenskaben, grafisk arbejde, produktion og ikke mindst en god kontakt til slutbrugerne, er målet at fortsætte og øge produktionen af nye innovative produkter. Vores fremgangsmåde sikrer udviklingen af produkter med høj faglighed, pædagogisk design og stor anvendelighed hos målgruppen.

Vi har arbejdet med en række af de største pharmaceutiske virksomheder i verden, i forbindelse med udvikling af nye produkter til patientundervisning. Se mere under vores referencer.


En sikker fremgangsmåde, sikrer en god kommunikation, forventningsafstemning og et sikkert resultat.

1. Projektbeskrivelse

Ethvert projekt starter med en detaljeret forventningsafstemning og beskrivelse af målsætning, målgruppe, ønsker til form, indhold, tidsplan og budget. Informationen er vigtig at få på plads da den danner grundlag for den kreative proces.

2. Kreativ proces

I denne fase, sætter vi holdet sammen, som skal gå igang med den kreative proces, hvis mål er at komme frem til den perfekte løsning på opgaven. Denne proces sker på grundlag af de ønsker, mål og budget, som er aftalt i projektbeskrivelsen. Ofte kommer løsningen i form at flere ideer og i samråd med kunden, vælger vi den løsning som passer bedst.

3. Udførelse

Efter godkendelse af ideoplæg og budget, sættes produktionen igang. Ofte vil produktionen ske i etaper, hvor imellem evt. ønsker til ændringer kan imødekommes. Så snart produktet er færdigt, leveret og taget i brug, følger vi ofte op på responsen, som kunden har modtaget. Målet er klart: at  indfri de ønsker, som kunden fastlagde i projektbeskrivelsen.