Specialfremstillede

anatomiske plakater

Anatomiske plakater tjener grundlæggende det samme formål som anatomiske modeller. Plakater er dog todimensionelle og derfor stiller der store krav til indholdets udformning og detaljegrad. Vi lægger stor vægt på anatomisk nøjagtighed, farver, form og estetisk udformning. Plakater kommer ofte til at hænge på væggen i lægeklinikken og blive brugt som reference i patientvejledning og undervisning. Derfor skal indholdet være nemt at overskue, nemt at forstå og visuelt imponerende. Med andre ord skal den gode pædagogik tænkes med fra start til slut og leveres med sans for detalje og design.

Vi udformer, designer, og trykker vores plakater i Danmark og kan levere dem i mange forskellige størrelser, materialer og ophængssystemer. Vi er selvstændige og derfor ikke underlagt begrænsninger fra eksterne licensholdere eller partnere. Fra íde til levering, tegner og udvikler vi ‘i eget hus’ og derfor er du sikret et unikt og fleksibelt udgangspunkt fra vi sætter i gang, til plakaterne ligger klar til levering. Skal du bruge plakater i flere lande, kan vi også tilbyde oversættelse og individuel tilpasning per oplag.

Alt er in-house hos BIRKSØ

Fra tanke til id, fra illustration til produktion, så foregår alt i Danmark. Derfor har vi fuld kontrol over processen og kan tilpasse den efter ønske.

En dansk genistreg

Vores anatomiske plakater tegnes af dygtige danske illustratorer, med stor erfaring indenfor udfærdigelse af anatomiske illustrationer, design og estetik. Vi går ikke på kompromis med udfærdigelsen, hvilket skaber resultatet, som tåler at blive set på i mange år.

Glæde hos modtageren

Din anatomiske plakat, vil ikke ligne nogle andre, som hænger på væggene rundt omkring i lægeklinikkerne. Du får et unikt produkt, som du selv har været med til at udforme og som vil skabe glæde hos modtageren.

Phadia

Efter kontakt til eAnatomi lykkedes det eAnatomi, på fineste vis, at få fremtryllet en fantastisk flot model af en peanut (hele bælgfrugten) som indeholdt de funktioner vi gerne ville have. Vi ville gerne have den kunne åbnes i flere lag for at eksemplificerer vores budskab omkring vores nye allergi diagnostiske produkter.

Anders Blom Jensen

De anatomiske illustrationer som udgør hovedelementerne på vores plakater skal være klare, detaljerede og pædagogiske, så budskabet formidles så tydeligt som muligt.

Vi beskriver det anbefalede indhold, tilpasser er dialog og skitserer resultatet, før endelig godkendelse og farvelægning. Hele arbejdet laves i hånden og udføres af vores dygtige illustrator.


Kundens ønsker sætter alene dagsordenen.

Alt starter med et ønske om at markedsføre eller formidle et budskab på en bedre måde. Idefasen omfatter hele grundlaget for det videre forløb, hvor de overordnede spørgsmål besvares;

Hvad er ønsket, hvornår skal det opfyldes, hvad må det koste
Hvad er budskabet, hvem er målgruppen, hvad er målet

Når projektet er blevet belyst fra alle vinkler, går vi i gang med den kreative proces, hvor indhold, design, opsætning, form og farve diskuteres. Originale forslag beskrives i ord og diskuteres med kunden. Målet er en enighed om det overordnede udgangspunkt for skitseringen.

Fra ord til visuel skitse

Med resultaterne fra idéfasen påbegyndes den tekniske opsætning af plakaten og klargøring af skitseringen. Skitseringen indebærer en grov, sort hvid skitsering af de anatomiske illustrationer i den ønskede størrelse og placering på plakaten. Målet er at blive enige illustrationerne overordnede indhold, placering og størrelse.

På dette stadie kan indhold, opsætning, størrelse og generel opsætning, tilpasses eller ændres efter ønske. Kundens logo tilføjes også og placering og størrelse heraf, aftales. Skitseringen er en tæt proces mellem BIRKSØ og kunden, som sammen skaber den den skitse der kan godkendes til det videre forløb.

Intet er bedre end at se og holde det første tryk af en spritny plakat

Skitsering og illustration tager tid og det er derfor en fantastisk forløsning at trykke det første eksemplar. Prøvetrykket foregår i ægte off-set trykkeri med samme kvalitet, som den endelige produktion. Med fuld opløsning, størrelse og ægte farver samt tryk på forskellige papirkvaliteter, bliver det nemt at korrekturlæse og se de anatomiske illustrationer som de vil træde frem for den endelige modtager. Prøvetrykket er den endelige korrektur inden produktion.

Hvis det geografisk muligt, kommer vi altid gerne ud og præsenterer prøvetrykket hos kunden. På denne måde kan vi diskutere resultat og eventuelle rettelser som skal foretages. Med de forskellige papirkvaliteter, kan kunden også føle sig frem til hvad er bedst; tykt eller tyndt papir, blankt eller mat osv. Vi kan også tilbyde efterbehandling med laminering, print på plastik og mere. Alt dette kan der tages stilling til inden produktion.

Sidste tjek før vi trykker på knappen

Når prøvetrykket er efterset i hånden og de endelige rettelser foretaget i trykfilen, sendes denne afsted til kunden som en PDF til endelig godkendelse. Herefter er vi klar til produktion

Fra endelig godkendelse af printfilen til opstart af produktionen, går der ikke lang tid.

Plakater, spritnye ud af trykken og klar til levering

Når prøvetrykket er rettet til sendes plakaten til endeligt tryk i det ønskede antal. Vi har personlig kontakt til trykkeren og afhenter og godkender selv hver plakat, da alle plakater håndteres individuelt i forbindelse med pakningen.

Som de enste i branchen, tilbyder vi skræddersyet emballering. Vi pakker gerne i stregkodemærkede flade papkasser med f.eks. 10 plakater i hver sammen med ophængslister, hvis dette er ønsket. På denne måde kan kunden håndtere plakaterne til videredistribution nemt og sikkert.
Genbestilling er også nemt. Vi kan levere store oplag på kort tid, så du aldrig behøver at vente.


Fremstilling af et unikt produkt som ikke er set før, er i sig selv fantastisk. Alt bliver til efter eget ønske og målet er en begejstret modtagergruppe. Selvfølgelig skal produktet mærkes med dit firmanavn og logo. Vi kan brande din plakat som du ønsker det.